Øster Hus bygger uansett! Som en proff og pålitelig utbygger, trengte de også nettsider som stod for dette. Sammen med procontra har vi sørget for godt grunnarbeid, med en solid konstruksjon på toppen.
222
11
28
Østerhus, prosjekt i Kodlidalen
For Øster Hus er det viktig å kunne vise fram de ulike boligfeltene sine på en god måte. Når man oppretter en side for et nytt felt, starter den med en mal med standardkomponenter. Selgeren eller redaktøren kan selv velge å fjerne, legge til og endre rekkefølge på elementene, slik at siden blir skreddersydd til det som passer best for det enkelte boligfeltet.
boligvelger

I boligvelgeren markerer vi ut boligen du ser på direkte i tegningen, samt i listen. Vi har laget automatikk der oversiktssidene for felt og delfelt henter info direkte fra det som er lagt inn om hver enkelt bolig på feltet. Antall kvadratmeter, antall rom osv. blir da basert på faktisk tilgjengelige boligenheter.

Prisene på de ulike husene blir lagt inn ett sted og på den måten sørger vi for at prisen alltid er riktig og oppdatert, overalt.

Når en bolig blir markert solgt oppdateres alt automatisk. Det skjer flere ganger om dagen at en bolig markeres solgt, så da er det ekstra viktig at dette kun trenger å gjøres ett sted.

kontakt megler

I boligvelgerne har vi laget en CRM-integrasjon direkte til megleren. Dette gjør at når kunden ser på og melder interesse for en spesifikk bolig, sender vi dette direkte til megleren som er ansvarlig, sammen med hvilken bolig kunden har sett på.

plotting av boligfelt på kart

Når Øster Hus skal publisere nye boligfelt, har vi laget en løsning der de kan tegne inn boligfeltet direkte på kartet i publiseringsløsningen WordPress.

222
11
28
Sammenligning av boliger
Er du på jakt etter ny bolig kan du favorittmarkere de ulike boligene du er interessert i og sammenligne dem.
Relaterte boliger

I løsningen har vi laget funksjonalitet som automatisk henter ut lignende boliger basert på at de ligner i størrelse, antall soverom, pris og geografisk plassering.

Holon

Nye nettsider for Holon

I samarbeid med Studio Oker heart

Arkitektfirmaet Holon lager arkitektur som bryr seg, og dette ville vi også at nettsidene skulle bry seg om.