Hvor finner du raskt den nærmeste parkeringsplassen i Stavanger? Stavanger-parkering.no gir deg svaret.
44
105
171
Forsiden til stavangerparkering.no
Det å finne en ledig parkeringsplass er den viktigste oppgaven på nettsidene og kartet med parkeringsplasser er det første du ser når du kommer til stavanger-parkering.no.
Stavanger Parkering på mobil

Nettsiden fungerer selvsagt like bra på mobilen som på større skjermer. Så har du ikke med deg laptopen i bilen på jakt etter parkeringsplass, så går det veldig bra.

Illustrasjoner på stavanger-parkering.no

De detaljrike og vakre tegningene i løsningen er laget av illustratør Berit Sømme. Vi har optimalisert dem for rask og skarp visning.

44
105
171
stavangerparkering.no på laptop
Basert på digitale skisser fra procontra detaljerte vi ut hvordan løsningen skulle fungere, og hvordan grensesnittet for å finne parkering skulle bli så enkelt som mulig.

Løsningen er satt opp i WordPress. Det er verdens mest brukte publiseringsløsning, av en grunn – den tilrettelegger for enkle brukergrensesnitt, samtidig som den gjør det veldig lett å holde god orden på baksiden og gjøre oppdateringer i alt innholdet.
Stavanger Parkering viser deg nærmeste parkeringsplass

For å vise kart bruker vi Google Maps. Også en av de mest brukte kartløsningene som finnes, og Google jobber stadig med å gjøre den ennå bedre. Navigasjonen i kartet er beholdt slik brukerne er vant til den, mens vi har brukt Stavanger Parkering sine former og farger for å vise parkeringsplasser.

Geolokasjon viser automatisk din nærmeste parkering. Og for å være sikker på at det er ledige plasser til deg har vi laget en integrasjon mot parkeringshuset som alltid viser oppdatert antall ledige plasser.

Nordic Edge

Fem nettsider i én for Nordic Edge

Grafisk design av Raymond i Hooray Studio heart

Smarte nettsider til en organisasjon som er pådriver for smartere byer og samfunn – samme bakside, kledd i fem ulike drakter.

Holon

Nye nettsider for Holon

I samarbeid med Studio Oker heart

Arkitektfirmaet Holon lager arkitektur som bryr seg, og dette ville vi også at nettsidene skulle bry seg om.