MinSiS er både en app og en nettside og gir studentene tilgang til alt Studentsamskipnaden i Stavanger(SiS) kan tilby. Appen og nettsiden er bygget på en felles innholdsplattform.
219
9
98
minsis app og nettside
SiS leverer tjenester til studenter i Stavanger-regionen. Tidligere var SiS-sportssenter det mest synlige studentene forbandt med SiS. Men dette er bare én av mange tjenester de tilbyr. SiS er der for studentens beste og ville få fram tjenestene sine til alle studentene. Dette har vi hjulpet dem med, i samarbeid med Okse som har stått for ux-arbeid og design. Kommunikasjonen med studentene går gjennom MinSiS, som både er en app og en nettside.

Både appen og nettsidene viser hva SiS gjør og bretter ut tjenestetilbudet de har til studentene. Ved første gangs bruk blir studentene loset gjennom 10 steg som forteller dem alt de bør vite som nye studenter; fadderuken, studentboliger, studentbevis, pensumpakker, sportssenteret, arrangementer, helsetjenester og kafeer.

219
9
98
Arrangementsoversikt
En av de viktigste oppgavene til MinSiS er å være samlingsstedet der du finner alle arrangementer for studenter. Arrangementer blir lagt inn én gang i publiseringsløsningen Sanity, – deretter viser vi innholdet både i appen og på nettsidene. Vi blir veldig glade og motiverte når en student viser fram en stappfull kalender og sier at «dette er en sosial livredder når man er ny student i byen»!
Minsis integrasjoner

I prosjektet har vi bidratt med alt av utvikling. Vi har laget frontend i React, med Next.js som React-rammeverk for nettsidene. I backend har vi brukt Node, og vi har laget integrasjoner med eksterne system, som Feide for innlogging og kassasystemet i kafeen for kaffekort.

Minsis - publiseringssystemet Sanity

Til innhold har vi valgt Sanity, som er en norskutviklet hodeløs/headless publiseringsløsning. Det vil si at presentasjonen er skilt fra selve innholdet, slik at det går sømløst å legge inn alt innholdet ett sted og så vise det både i appen og på nettsiden.